De Nummer 1 in Keto en Intermittent Fasting

Afslankpillen die werken: De complete lijst

 • Door: Chris
 • Datum: september 23, 2021
 • Leestijd: 5 min.

Gewichtsverlies staat vaak bovenaan het lijstje als het gaat om goede voornemens voor het nieuwe jaar. Hierdoor blijft de populariteit van afslankpillen en fat burners alsmaar stijgen. Het gebruik van natuurlijke afslanksupplement kan je de extra boost geven die je nodig hebt. Soms is het handig om een beetje hulp te krijgen bij het afvallen. Ontdek hier alles over de werking van afslankpillen en ontdek de afslankpillen die daadwerkelijk werken!

Werken afslankpillen wel?

De meeste gezondheidswerkers zijn het erover eens dat de gezondste methode om af te vallen is om regelmatig te bewegen en een uitgebalanceerd dieet van matige porties gezond voedsel te eten. Het begrijpen en aanpassen van je opvattingen over eten is ook essentieel voor gewichtsverlies.

Voor sommige mensen levert dit echter niet altijd de resultaten op waarop ze hadden gehoopt. In dat geval is er altijd nog de mogelijkheden om jezelf een handje te helpen door middel van afslankpillen / dieetpillen. Let er wel op dat er veel ‘slechte afslankpillen’ op de markt zijn die naast dat ze hun werking niet doen, ook nog eens gevaarlijk voor je gezondheid kunnen zijn. Gelukkig zijn er ook effectieve afslankpillen die getest zijn en bewezen resultaten opleveren. Wanneer je kiest voor de juiste dieetpillen zijn deze niet gevaarlijk en helpen ze je zeker met afvallen.

Wat is de werking van afslankpillen?

Geen enkel product kan het vet in je lichaam als sneeuw voor de zon laten verdwijnen, maar afslankpillen kunnen wel degelijk een merkbaar verschil maken voor je gewicht en lichaamsvetpercentage.

De juiste afslankpillen brengen de volgende voordelen met zich mee:

 • Focus. Ze kunnen je helpen je te concentreren tijdens je trainingen, zodat je het meeste uit je workouts haalt (en meer calorieën verbrandt).
 • Meer energie. Zodat je je lichaam gedurende de dag meer kunt bewegen en je calorie-output kunt verhogen.
 • Calorieën verbranden. Ze bevatten natuurlijke ingrediënten die het vermogen van je lichaam om energie te verbranden voorzichtig verhogen, waardoor je gedurende de dag een kleine maar aanzienlijke hoeveelheid extra calorieën kunt verbranden.
 • Vol gevoel. Ze bevatten ingrediënten die je een voller gevoel geven, waardoor jij gedurende de dag minder honger hebt. Hierdoor ben je beter bestand tegen lekkernijen en snacks.

De afslankpillen die het beste werken

Het is ontzettend belangrijk om voor de juiste afslank supplementen te gaan, niet alleen voor de gewenste resultaten, maar ook voor je gezondheid. Hieronder volgen wat top productkeuzes om veilig af te vallen.

fatburner pillen

Body & Fit 24hr Fatburn Vetverbrander

Prijs: €26,90

Met de afslank supplementen van Body & Fit behaal je snel je resultaten, Deze afslankpillen zijn gemaakt in samenwerking met één van de grootste producenten van voedingssupplementen in Europa. 24hr Fatburn is het eerste product dat is ontwikkeld om je 24 uur per dag te ondersteunen!

Het wordt aangeraden om 1 tablet ‘s ochtends voor het ontbijt te eten (gele tablet) en eentje voor het slapen gaan (blauwe tablet). Raadpleeg je arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. Waarschuwing: Bevat cafeïne. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen. Bevat per dagdosering 225 mg cafëine.

Vitafi Fat Burner – Extra sterke vetverbrandende afslank capsule

Prijs: €34,90

Deze effectieve fat burner heeft de goedkeuring van de Nederlandse Keuringsraad  (95% van de Fat Burners heeft deze goedkeuring niet). De afslankpillen helpen bij het verminderen van lichaamsvet, dragen bij aan extra energie en beschikken over de perfecte verhouding van alle werkzame stoffen. 

Deze fatburner bevat een combinatie van verschillende ingrediënten die helpen bij de gewichtsbeheersing.

Zijn afslankpillen gevaarlijk of niet?

Je zult je vast afvragen “Zijn afslankpillen slecht voor je?”. Dit ligt eraan wat voor pillen je wilt nemen. Er zijn ontzettend veel ‘slechte’ afslankpillen op de markt. Naast dat ze simpelweg hun werk niet doen kunnen deze dieetpillen ook nog eens gevaarlijk zijn. Bijwerkingen van deze gevaarlijke afslankpillen zijn onder meer hartkloppingen, misselijkheid, trillingen, gevoelens van angst en diarree.

Het is dus enorm belangrijk dat je de juist afslanksupplementen kiest en niet zomaar voor de eerste de beste goedkope optie gaat. Met één van de pillen / capsules die hierboven aangeraden worden zit je altijd goed. Ga nooit voor pillen zonder wetenschappelijk gecontroleerd bewijs. In de meeste gevallen mogen zwangere vrouwen, tieners en kinderen sowieso geen dieetpillen slikken.

Hoe je de juiste afslankpillen kiest

Zorg ervoor dat je de ingrediëntenlijst bekijkt, zodat je weet dat je voor geen van de ingrediënten intolerant bent. Vetverliesproducten bevatten thermogene hulpmiddelen en cafeïne. Dus als je weet dat een van deze ingrediënten jouw spijsvertering, stemming of slaap beïnvloedt, zoek dan een geschikter product.

Wees extra voorzichtig om de juiste dosis per dag te gebruiken en neem het product in met voedsel en water zoals voorgeschreven. Kies voor een merk dat je vertrouwt en zorg ervoor dat het product volledig natuurlijk is.

Je hebt de juiste afslankpillen gevonden als:

 • Het beschikt ove een duidelijke ingrediëntenlijst zonder verwarrende ingrediënten.
 • Je alles begrijpt wat op het etiket staat
  Geen van de ingrediënten je bijwerkingen geeft zoals slapeloosheid of maagklachten.
 • Het je een zachte boost van energie geeft voor je training.
 • Je merkt dat je minder honger hebt en je afslank dieet beter kunt managen.

Dingen om te overwegen

Voordat je erover nadenkt om een ​​afslankpil, capsule of supplement te gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je activiteitenniveau en dieet op peil zijn. Pillen of supplementen zijn niet iets om alleen op te vertrouwen en kunnen nooit een gezond dieet, calorietekort en regelmatige lichaamsbeweging vervangen.

Beweging: Zorg ervoor dat je voldoende beweegt. Of dit nou in de sportschool is door middel van cardio, weerstand en/of krachttraining of een dagelijkse wandeling van minimaal een half uur.

Calorietekort: je moet een calorietekort hebben om af te vallen, dus zorg ervoor dat je iets minder hebt gegeten dan je lichaam verbrandt.

Voeding: Zorg ervoor dat je consequent een gezond dieet volgt dat jouw doelstellingen voor gewichtsverlies ondersteunt en je lichaam voedt. Het sleutelwoord is consistentie.

Klaar om het lichaam van je dromen te bouwen?

In dit artikel heb je gelezen over afslankpillen die daadwerkelijk werken bij het afvallen. Het enige wat jij nu nog nodig hebt is een goed trainingsschema. Wil je gaan voor een gespierd lichaam en laag vetpercentage? Dan is het Droog Trainen Protocol ideaal voor jou! Met behulp van het Droog Trainen Protocol kun je binnen 8 tot 16 weken effectief je vetpercentage verlagen voor ​een strakker, sterker en gespierder lichaam (​zonder jojo effect!)

Klik hier om meer informatie te lezen over het Droog Trainen Protocol. Al meer dan 2000+ personen zijn je voorgegaan!

afvallen ontbijt

Previous Post

De beste ontbijttips om snel af te vallen

Next Post

Werkt Intermittent Fasting bij vrouwen?

intermittent fasting vrouwen