De Nummer 1 in Keto en Intermittent Fasting

Het Alizonne dieet: Wat is het precies?

  • Door: Chris
  • Datum: november 14, 2021
  • Leestijd: 3 min.

Het Alizonne-dieet is een dieet dat voeding, supplementen, bindweefselmassage en ultrasone therapie combineert. Dit dieet wordt ook wel Alizonne therapie genoemd omdat het ook uit behandelingen bestaat.

Het Alizonne-dieet is onderdeel van de behandeling en niet andersom. Dit is een eiwitdieet bedacht door Claudia van der Lugt en is onderdeel van de Alizonne privé kliniek. Alizonne-therapie wordt momenteel in verschillende klinieken beoefend, ook in het buitenland.

Hoe werkt het Alizonne-dieet?

Het Alizonne-dieet is een dieet onder medisch toezicht. Dieet is gericht op afvallen. Doe dit samen met de Alizonne therapeut. Daarom heeft u regelmatig contact met uw behandelend arts. De Alizonne-therapie omvat bijvoorbeeld een verscheidenheid aan technieken die bijdragen aan gewichtsverlies.

Behandeling tijdens de Alizonne-therapie

De eerste behandeling is de behandeling van onderhuids vetweefsel. Het maakt gebruik van ultrasone trillingen en radiofrequenties. Tijdens de Alizonne therapie wordt ook bindweefselmassage gegeven. Dit verbetert de bloedcirculatie in de huid. De afvoer van water en vet uit de lymfeklieren werkt ook goed bij deze massages. Ten slotte helpen deze massages de losse huid te verkleinen, cellulitis te herstellen en de lichaamscontouren te verbeteren.

Dieet tijdens behandeling met Alizonne

Naast therapie krijgt u een persoonlijk voedingsschema. Dit dieetplan zal u helpen het pond te verliezen dat u wilt. Het dieet is vooral gericht op het drinken van eiwitshakes. Vul het aan met voedingssupplementen. Deze supplementen bevatten onder andere aminozuren, vitamines en mineralen. Het behandeltraject begint met het eerste gesprek met een bloedafname. Zij zullen de beste behandeling voor u vinden, de hoeveelheid eiwit die u elke dag nodig heeft en de supplementen die u kunt gebruiken. In het gesprek worden ook de duur en de kosten van de behandeling besproken. Samengevat bestaat het dieet/therapie van Alizonne uit vier onderdelen. Dieet omvat echografie, bindweefselmassage, aanvullend dieet en gewichtsbehoud. Zo bereikt u binnen 20 weken uw streefgewicht.

Alizonne Light

Naast de gebruikelijke afslankwagens van Alizonne bieden ze ook Alizonne Light aan. Het is vooral bedoeld voor mensen die gewoon wat kilo’s kwijt willen. Het richt zich vooral op het verbeteren van contouren. Het programma is makkelijker te volgen en korter van duur.

Wat is ultrasone therapie?

Echografie is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van laagfrequente geluidsgolven. Deze geluidsgolven worden ook wel ultrasone trillingen genoemd. Golven vernietigen vetcellen. Wanneer u het Alizonne-dieet volgt, krijgt u deze echo wekelijks. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Hoe werkt bindweefselmassage?

Bindweefselmassage helpt cellulitis te verminderen en is anders dan een gewone massage. Bindweefselmassage is een massage die de huidlagen op een dieper niveau masseert. Verlicht spierspanning en chronische pijn. Daarnaast stimuleert bindweefselmassage de aanmaak van collageen en elastine. Herstelt de huid in zijn oorspronkelijke vorm en elasticiteit. Daarnaast helpt massage de opname en afgifte van zuurstof in de huid en de afvoer van gifstoffen. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Wat mag wel en niet worden gegeten bij het dieet van Alizonne?

Bij opname in een Alizonne-kliniek bespreek je jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan wordt een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Wat je wel en wat je niet op een dag kunt eten, verschilt dus van persoon tot persoon. Je drinkt voornamelijk eiwitshakes als aanvulling op diverse gezonde gerechten voor lunch en diner.

Waarom is het Alizonne-dieet zo beroemd?

Het Alisonne-dieet is zeer bekend in Nederland, omdat sommige beroemdheden (Nederlandse beroemdheden) dit dieet volgden. Angela Groothuizen en Trijntje Oosterhuis zijn grote fans van dit dieet. Ook Shirma Rouse en OG3NE-zanger Shelley Vol wisten met het dieet af te vallen.

Klaar om het lichaam van je dromen te bouwen?

In dit artikel heb je kunnen lezen wat het Alizonne dieet is. Een goed dieet de basis voor succesvol gewichtsverlies. Het enige wat jij nu nog nodig hebt is een goed trainingsschema. Wil je gaan voor een gespierd lichaam en laag vetpercentage? Dan is het Droog Trainen Protocol ideaal voor jou! Met behulp van het Droog Trainen Protocol kun je binnen 8 tot 16 weken effectief je vetpercentage verlagen voor ​een strakker, sterker en gespierder lichaam (​zonder jojo effect!) Klik hier om meer informatie te lezen over het Droog Trainen Protocol. Al meer dan 2000+ personen zijn je voorgegaan!
crash-dieet

Previous Post

Crash-dieet: Waarom het geen goed idee is

Next Post

Hoe lang asperges koken? Wij hebben het antwoord!

hoe lang asperges koken