De Nummer 1 in Keto en Intermittent Fasting

Welk boek kun je mij aanraden voor het Keto dieet?

  • Door: Chris
  • Datum: augustus 27, 2021
  • Leestijd: 3 min.

Deze vraag krijg ik regelmatig gesteld per e-mail: “Welk boek kun je mij aanraden om te lezen bij het keto dieet?”

Waar we er jaren geleden nog van overtuigd waren dat weinig vet dé manier was om gewicht kwijt te raken, zijn de rollen nu omgedraaid. Wetenschappers zijn het er steeds meer over eens dat het overgewicht-probleem niet het gevolg is van te veel vetten, maar eerder van te veel koolhydraten. En de gehele strijd tegen vetten is misschien voor niets geweest.

Het “0% vet”-tijdperk is voorbij en nu kom je steeds vaker de “geen toegevoegde suikers”-slogan tegen. Is dit je al opgevallen? De verandering in de Nederlandse schappen is het resultaat van de talrijke onderzoeken die bewijzen dat vetten niet de boosdoener zijn, maar de suikers en snelle koolhydraten. En terwijl we als Nederlanders elk jaar zwaarder worden beginnen diëtisten, afvalcoaches en huisartsen nu pas in te zien hoe het wel moet; meer vetten en minder koolhydraten.

De Keto Revolutie

Iemand die al langer doorheeft hoe dit werkt is Mitchel van de Keto Revolutie. Om zijn diepgaande kennis met anderen te delen heeft hij samen met zijn team een programma gemaakt genaamd de ‘Keto Revolutie’. Dit uitgebreide programma is bedoeld voor de mensen die het keto-dieet willen proberen, maar totaal niet weten waar te beginnen. En dat is ook niet zo vreemd. Eten zonder koolhydraten is een compleet andere wereld als er gekookt moet worden. Aardappelen, pasta, rijst; al deze vrij normale producten kunnen opeens niet meer op het vuur. De ‘Keto Revolutie’ helpt je bij het maken van de overstap, op een manier waarop je gedetailleerd bij de hand wordt genomen.

Voor wie wel wat hulp kan gebruiken

Het Keto Revolutie programma is ontwikkeld voor mensen die willen afvallen met het ketodieet, maar wel wat hulp kunnen gebruiken. Dus het is dan eigenlijk alleen geschikt voor deze mensen:

  • Die snel en blijvend gewicht willen verliezen
  • Dit willen doen met het keto-dieet
  • Wel wat hulp kunnen gebruiken

Het is een revolutie

De ‘Keto Revolutie’ heeft een toepasselijke naam, omdat ‘keto’ inderdaad een revolutie is. Het is een nieuwe levensstijl voor veel mensen, niet alleen een dieet. Voor een betere vetverbranding, gezondere huid en vooral meer energie is het ketodieet is effectieve strategie om dit voor elkaar te krijgen. En hoe je dat doet wordt stap voor stap uitgelegd in het complete programma over het ketodieet.  Dit is wat je zoal krijgt als je je registreert voor dit programma:

  • Het Keto Revolutie boek
  • Intermittent Fasting Handboek
  • 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes
  • De Volledige Keto Revolutie Videocursus (20+ video’s)

Snel en makkelijk afvallen met de Keto Revolutie?

In dit artikel heb je gelezen welk boek je het beste kunt lezen bij het keto-dieet. Volgens vele wetenschappelijke studies is het volgen van het keto-dieet dé manier om snel en gezond af te kunnen vallen. In de Keto Revolutie kun je precies lezen hoe je jouw extra pondjes kunt verliezen en er af kunt houden door informatie, vele tips en heerlijke recepten.

Klik hier om meer informatie te lezen over de Keto Revolutie. Al meer dan 2000+ personen zijn je voorgegaan!

soorten kaas

Previous Post

Welke soorten kaas mag ik eten bij een keto dieet?

Next Post

Waarom zijn eiwitten belangrijk bij het afvallen?

gebakken ei